Te koop
Je bent hier: Oldtimers te koop > Oldtimer auto's > 1954 Volkswagen Beetle Oval Restomod

1954 Volkswagen Beetle Oval Restomod

bieden vanaf € 13.250
Delen

Advertentie

Referentie
TKV-379827
Publicatie
13-10-2024
Categorie

Kenmerken

Merk
Model
Beetle Oval Restomod
Bouwjaar
1954
Versnellingen
manueel
Vraagprijs
€ 13.250

Beschrijving

HISTORIEEL
Ik ben een keer begonnen met het verlaten van het jaar 2015, wat de echte start van het project zal zijn. Als je het aantal bastidors hebt, kun je het vergelijken met de rehabilitatie van je huis en de originele matrícula uit Madrid. Toen hij in 1954 in Madrid ging, heeft zijn leven niet meer verkocht. Hij begon te praten met een inwoner van Madrid, lama Eberhard Hinderer Meise, die in 1975 een einde maakte aan zijn leven, waarna hij definitief zijn vader werd.

De kosten van het project hebben meer dan 30.000 € gekost en zijn meer dan 1250 jaar bezig geweest met het afronden van het project. Als u niet meer over alle projectfeiten beschikt, bestaan er feiten over de reputatie van "Klassieke winkelonderdelen".

Het is een taak om een van de zes bedrijven te coördineren en de meeste professionele mogelijkheden te benutten. De burgemeester van de taarten is nu nieuw en er zijn nog geen tien andere OFFParts-mercado's, maar ze bieden speciale aanbiedingen voor speciale locaties en coleccionista's, zoals SAMBA of Classicstoreparts. De documentatie van het huis en de meeste hervormingen die zijn gerealiseerd, zijn gerealiseerd in combinatie met een speciaal ingenieus klassiek ontwerp. Het is nog maar 900 km verwijderd van uw restaurant.

CARROCERÍA
Voordat u begint, is het probleem dat het chassis van uw huis niet is aangetast door een ongeluk. De auto en het chassis zitten in een relatief goede staat.
De resto de piezas, como las 4 aletas en the portón trasero and delantero, se compraron en desguaces. Zie een kleurgenoot die de KDF-oorlog simuleert. De pintura van coche is grijs industrieel en een mezcla van satijn en partner.

Alle soorten cromados zijn nu nieuw, zoals de manilla's van de puertas, retrovisores, tapacubos, de aros de los faros, maar ze kunnen ook gebruik maken van technologiecombinaties met pintura en aerógrafo, voor soortgelijke óxido, voor wat de pintura-trabajo is Als het realistischer is, wordt een echt jaar 40/50 een feit.

De combinatie van de faros is nu, de intermittens zijn geïntegreerd in de delanteros, zodat het visueel niet mogelijk is om de lijn van de coche te volgen. De piloten zijn met een middelmatige fabricage bezig, de originele tulpen in de vorm van een corazón zijn rojas en ze zijn verplicht een handje te helpen, om de tussenpozen te integreren (de kosten bedragen € 400). Uiteindelijk is het logo origineel van de jaren 40 A.D.A.C.

INTERIEURS
Het interieur is in veel gevallen een bijzondere plek geworden en is een bijzondere onderneming.
Het resultaat van het trabajo-interieur is perfect, u wilt het interieur antiguo herstellen, maar u kunt de armatuur van de asientos restaureren en uw espuma herstellen. Gebruik een tela met veel parecida in de periode, gecombineerd met de groene kleuren. De veiligheidsgordels zijn gemaakt in een Amerikaans bedrijf, in de kleur beige, zodat ze met de stijl van de coche in overeenstemming zijn.

Bandeja portabultos, con cuero trenzado. Als u een USB-stick gebruikt, kunt u deze gebruiken. Alle herrajes, pulsadores, palanca de cambios, volante, se han pintado en kleur blanco/marfil.

De verbinding met de salpicadero is de Autometer Snelheidsmeter autometer PRESTIGE SERIES Product # 2090 + benzinemeter Product # 2017, met meer dan 600€ de verbinding. De kilometerteller van de GPS-functie en een antenne aan de buitenkant zorgen ervoor dat u de navigatie kunt uitvoeren. De vrijwilliger is een batwin (€ 600) en de claxon is een origineel exemplaar van 50 jaar (€ 350).

De indicaties van de meetinstrumenten, die de meetinstrumenten gebruiken, zijn in het midden van het interieur van het parrilla-interieur te vinden en gebruiken een mini-indicator van Harley Davidson. Marca en model van de radio-retrosound-modellen van Hermosa, vintage met bluethoot en usb-geïntegreerd in de guantera. De volledige geluidsapparatuur is uitgerust met Herz en heeft een behuizing van 1200 W. Systeem voor hifi-camouflage Herz:
-hertz hv165l x 200w
-hertz hl70 x2 100w
-hertz ht25 x2 120w
hcp4d 1160w -hertz hcp4d 1160w
Het complete systeem heeft een prijs van 800 € gekost.


MECÁNICA
Elektriciteitssysteem voor een compleet nieuwe 12v. In de machinebouw besluit u de motor 1.2 opnieuw in te zetten voor een moderner en burgemeesterscilinder. Gebruik een motor van 1.6cc. met dubbele erkenning, als het pusieron-sigarettenaligerado, cilinders en zuigers met een grote afmeting zijn, de kleppen zijn aangepast en de gemiddelde cortadas zijn, om een 12v en met Webber-carburateurs van 40 mm te doen. De motor draait op een vermogen van 65 cv, wat meer dan voldoende is, terwijl de totale peso een totaal van 700 kg bedraagt.

Bekijk de cambios met een nieuwe en volledige herziening. De freno's zijn nog steeds geweldig, met een complete Volkswagen Escarabajo die moderner is uitgerust met discofreaks. Het is een volledig restaurateur en alle pizza's zijn klaar voor nieuwe originele taarten. Ze zijn vernieuwd met de combinatie van nieuwe disco's, pinzas de freno, latiguillos de freno, bomba de freno en pinzas de freno.

Als u de originele tambores op het deel van de trasera beheert, kunt u met alle onderdelen van nieuwe conjunto's, freno-pastilles, tambores, etc. omgaan met de nieuwe Firestone deluxe-kampioen 5.00 x 15, die veel lijkt op wat u gebruikt in jaar 40 is een perfect retro-stuk voor de elegido-stijl, de prijs van ongeveer € 250,-.

Het originele brandbare reservoir is voldoende voor een grote capaciteit en dat ademt een brandbare indicatie/indicator.

RECOGIDA
El coche se encuentra in Madrid, España.

bezoek website

Advertentie

Referentie
TKV-379827
Publicatie
13-10-2024
Categorie

Kenmerken

Merk
Model
Beetle Oval Restomod
Bouwjaar
1954
Versnellingen
manueel
Vraagprijs
€ 13.250

Verkoper

Naam
Catawiki
Adres

Nederland

route plannen
E-mail
terug naar overzicht andere Volkswagen oldtimers
Auctim online auctions
Legendary Classics - verkoop van oldtimers
Oldtimerfarm - verkoop in opdracht van oldtimers - Aalter
California Import - oldtimers uit Californië
Belgisch Brits Centrum - Britse oldtimers: verkoop, wisselstukken, onderhoud en restauraties
Freighthammer - importeren en exporteren van oldtimers
Mistral Classics - premium classic cars - restauratie & onderhoud
Claeys - oldtimer onderdelen
Marlog Car Handling - verschepen en importeren van oldtimers
Aarschots Carrosserie Center - oldtimer restauratie
Goedkope oldtimerverzekering bij ERARD verzekeringen
Catawiki online oldtimer veiling
Cleansurface group by Sodablast - stralen en coaten
Red de Oldtimer
Oldtimer Glas Polijsten - krasverwijdering op oldtimer glas
Anglo Parts - onderdelen voor Engelse oldtimers
Wens jij ook publiciteit via Oldtimerweb? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info.
Claeys - oldtimer onderdelen
Marlog Car Handling - verschepen en importeren van oldtimers
Aarschots Carrosserie Center - oldtimer restauratie
Goedkope oldtimerverzekering bij ERARD verzekeringen
Catawiki online oldtimer veiling
Cleansurface group by Sodablast - stralen en coaten
Red de Oldtimer
Oldtimer Glas Polijsten - krasverwijdering op oldtimer glas
Anglo Parts - onderdelen voor Engelse oldtimers